Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kom och gick



Du kom

jag gav dig allt jag var

du valde det du behövde

gick

och lämnade det andra kvar




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2020-03-21 11:54



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Jag ser flera tolkningar i din dikt. Sorg men kanske också glädje. Jag gillar hur du med några få rader får med så mycket.
Snyggt.
2020-04-06

  Ezmeralda
Livet är en ständig fundering.
Rakt och bra, fångade mig.
2020-03-25

  Gunnel Eriksson VIP
Din raka dikt ger upphov
till reflekterande om livet,
ditt och mitt och många andras,
som levt länge.

2020-03-24

  Olof Lagerhorn VIP
Raka och klara ord om de
vägar livet kan ta.
2020-03-23

  wiria77
rader som går rakt in i hjärtat, sårbarhet
2020-03-23

  Lars Hedlin
Känns smärtsamt!
2020-03-23

  Maria Sundelin VIP
Livet är orättvist
Kramar
2020-03-23

  lila fjäderblomman VIP
Smärtsam kärleksupplevelse.
2020-03-22

  ULJO
En sorglig sanning och baksida av kärleken
2020-03-22

    Elisabeth Nilsson VIP
I få ord skriver du stor smärta och besvikelse i kärleken. Vi är många som kan känna igen känslorna.
2020-03-22

    Lena Staaf VIP
Smärtsamma och nakna ord.
2020-03-21

  Blomma-Stjärna VIP
Förälskelsen kan vara grym
2020-03-21

  Nils-Robert
Smärtsamt
2020-03-21

  WyS VIP
Insiktsfullt!
2020-03-21

    ej medlem längre
Dina få ord rymmer så mycket. På ett träffsäkert sätt fångar du situationer i livet som man så väl kan känna igen sig i.
2020-03-21

  Niliboy
Ja, vem i hela världen kan man lita på!
2020-03-21

  Rise Little One
Så själviskt kan man vara...
2020-03-21

  Kungskobran VIP
Då är Tristan och Isolde kanske bättre åtminstone om man är gammal.
2020-03-21

  ResenärGenomLivet
Berörande och vemodigt...
2020-03-21

  överlevaren VIP
Känslokallt....berör!
2020-03-21

  Öknens Ros VIP
Vissa människor tar vad de tycker behöver.
2020-03-21

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Med få ord förmedlar du så mycket, på ett både känslosamt och vemodigt sätt.
2020-03-21

  Feliaxel VIP
Livet som det kan bli tyvärr

2020-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP