Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans tomma händer

 

 

 

Längtans tomma händer
trevade i saknaden

sökte det
som inte längre fanns

 

om och om igen

 

Längtans tomma händer
vande sig
så småningom

att vara 
utan dig




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2023-02-15 09:18



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Berörande och fint skrivet!
2023-02-21

  Feminaz VIP
Poesi med väl valda ord som uttrycker längtan och saknad. Berörande text.
2023-02-18

  Lehva VIP
En ömsint text om det oundvikliga i att vi ibland måste vänja oss. Med att sörja.
2023-02-18

  Stisse
Blir starkt berörd av din fina dikt.
2023-02-17

  Margit Grell VIP
Vacker och starkt berörande text om saknad!
2023-02-17

  Anya VIP
Åhh så fin inledning. Blir verkligen berörd. Bland det bästa jag läst av dig.
2023-02-16

  Eva Helene VIP
Mycket vackert och berörande om saknaden efter en älskad närstående.
2023-02-16

  Lottie Ålhed VIP
Berörande fint diktat.
2023-02-15

  Peter G VIP
Det är ofta svårt att beskriva hur stor en saknad kan vara, men du gör det bra här! Mycket fin text!
2023-02-15

  Niliboy
Så rörande om en älskad saknad!
2023-02-15

  Kajan VIP
En bild av stor saknad; och det obegripliga att behöva acceptera något som kan känns omöjligt att leva med.
2023-02-15

  Öknens Ros VIP
Fint om längtan och saknad.
2023-02-15

  Olof Lagerhorn VIP
Ord som visar saknaden och längtan
efter en älskad människa.
2023-02-15

    Lars Gullberg
Elektrisk
2023-02-15

    Lars Gullberg
En nästan elektisk känsla i orden. Så starkt du skriver Maria. Få kan ge uttryck för sina känslor som du. Det är stort.Din poesi är mästerlig.
2023-02-15

  Sparvögat VIP
Så fint du tecknar saknaden ~
vilande i längtans land…
2023-02-15

  Maria Sundelin VIP
En typ av fantomsmärta
Kramar
2023-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP