Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag och min älskade vän har förlovat oss:) 28/7


Jag älskar dej :)

Jag älskar ditt sätt att le.
Det vackraste leendet. Din glädje som bubblar inom dej som man inte kan låta bli att lägga märke till. Dina fina ögon, oh dina ögon.
När du ser in i mina ögon känns det som att du ser rakt in i min själ.
Jag står där med min nakna sanning inför dej, men jag skäms inte för du kan få veta allt.
Dom gånger din bubblande glädje slutat bubbla och svalnat.
Då när sorgen lever inom dej, när den tar över hela din kropp, med all sin kraft.. just då så kan jag inte känna mej annat än hjälp lös. Vad ska jag göra ? vill lindra din sorg och få din glädje att bubbla så där härligt.
Det är du och jag, hand i hand mot världen. Du och jag, sen vi var små.


Vår förlovning är beviset – jag lever inte utan dej vid min sida.




Övriga genrer av Ponkie
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-08-14 13:47



Bookmark and Share


    Camillaa
väldigt fin:)
2006-08-18

    inmeddiginålsögatkamel
Jag gillar bubblandet:)
Bubblande glädje

Jättevacker
2006-08-14

  ScrewYou___
Du skriver så underbart älskling ! Du och jag föralltid. Min blivande fruga ! <<3
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Ponkie
Ponkie