Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Walk with me ? [\"God natt, vacker \" . . . \"Du är älskad hjärtat\"....Varför inte här? ]


Rakt fram

Rakt fram, sen lite till vänster.




Har alltid gillat höger bäst medans min kropp strävar åt vänster.




Jag vandrar runt i mitt egna universum.
Allt är mörkt, vet inte om jag har öppet ögonen eller om jag blundar.

Allt i en oendlig evighet.



Fågelkvitter ekar från en avlägsen plats...



Jag vandrar på något som inte finns, Jag ser det mörker som inte borde existera - Här är det jag som lever, borde inte jag få bestämma hur det ska se ut ?
Jag vill ha vintermys och vinterkyssar under den värme som stjärntäcket ger oss.




Men vem slarvade bort delarna utav mitt trasiga hjärta ?
... Vem kidnappade stjärnorna och lämnade månen som ett ensamt ljus på himlen.



För vist känner månen sej maktlös när solen har lämnat oss om natten och alla stjärnor är borta på en jakt efter en bättre plats.


Och vem har sagt att vi lever i nuet?.
Det kanske är vi som lever nu som levde Då, bara det att våra själar inte vågar lämna våra skal ensamma här.



Vem vet vem som skulle vara kapabel till våldtäckt ?









Fri vers av Ponkie
Läst 433 gånger
Publicerad 2007-01-07 21:25



Bookmark and Share


  SocialPsychoFreak
Väldigt vackert skrivit älskling!. Men glöm inte av att vi två har en egen värld där vi kan ha vintermys hur mycket vi vill!

Älskar slutet!

Och även om det inte känns som att allt hänger ihop så gör det det. Man måste bara läsa den en gång till!
2007-01-08

  frig
tycker om frågan i slutet, verkligen.

annars så kände jag inte alltid att den hängde ihop riktigt, men ändå så var de olika delarna riktigt bra för sig, och också helt okej tillsammans.

ett tips är att läsa igenom den, för det är ett par onödiga små stavfel, och grammatiska fel. om de försvann skulle den bara bli bättre
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Ponkie
Ponkie