Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lämna det gamla och se fram mot det nya

 

 

När livet känns instängt

 

och jag har svårt att andas

i den kvalmiga och instängda luften

 

öppnar jag mitt inre fönster mot friheten

och vädrar




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2024-05-27 10:16



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Klokt val och fint skrivet!
2024-06-01

  Koloristen
Vädra är viktigt. Hur skulle annars lyftet i livet komma?
2024-05-28

    Lena Staaf VIP
Så fint att kunna öppna sitt inre fönster!
2024-05-28

  Öknens Ros VIP
Nya friska vindar blåser där.
2024-05-28

  Blomma-Stjärna VIP
det är inre rikedom du förmedlar - tack!
2024-05-27

  Sparvögat VIP
Låta själen andas fri ~ en fin
inre gåva…
2024-05-27

  BenGust VIP
Osökt kommer raden:
Bryt upp, bryt upp!
Den nya dagen gryr.
Oändligt
är vårt stora äventyr.
2024-05-27

  Gunnel Eriksson VIP
Ett inre fönster skulle jag
vilja känna till.
2024-05-27

  Ezmeralda
Så skönt attöppna det fönstret.
2024-05-27

  Anya VIP
Att ha förmågan att öppna det inre fönstret är en gåva. Jag lyckas ibland.
2024-05-27

  Leif Daniel Isaksson VIP
men så bra. så syresatt. jag blundar och ser. tack
2024-05-27

  Olof Lagerhorn VIP
Ja, ny vyer kan öppnas både
inåt och utåt.
2024-05-27

  Maria Sundelin VIP
Behövs ibland även om det kan vara svårt
Kramar
2024-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP