Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en gren i livets träd

 

 

 

Vi hängde som vattendroppar
på samma gren i livets träd

glittrade i ljuset
i regnbågens alla färger

du förlorade fästet och föll
och det blev mörkt

ljuset har återkommit
men svagare än förut

jag hänger kvar 
men har förlorat en del av min lyster




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2024-05-29 09:14



Bookmark and Share


  Susen VIP
Vackert om sorgen
2024-06-04

  Eva Helene VIP
Så ömsint och fint om sorg och saknad.
2024-06-01

  BenGust VIP
Ljuset varierar liksom livsbetingelserna
över tid.
2024-05-31

  Anya VIP
Jaa vi får allt hänga kvar tills det är dags. Ingen vet....kanske Gud? Fin allegori.
2024-05-30

  Öknens Ros VIP
Vackert om sorg och saknad.
2024-05-30

  lila fjäderblomman VIP
En väldigt vacker bild av sorg och förlust
2024-05-29

  Kungskobran VIP
Fin dikt om en förlust
bokmärkes
2024-05-29

  Olof Lagerhorn VIP
En vacker och vemodig bild av
vattnet som bärare av liv,
förlust och minnen.
2024-05-29

  Sparvögat VIP
Så fint du förmedlar livets sorg ~
i vackert vemod…
2024-05-29

  Dreamcatcherpoetry
Ett vackert uttryck med vackra metaphorer som målar bilden av starka band. Snyggt!
2024-05-29

  Maria Sundelin VIP
Vemodsvackert

Kramar
2024-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP