Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets dörr

 

 


Vill att livets dörr
skall stå öppen
mot omvärlden

trots det har det hänt
att jag har stängt den

ibland har den stängts
av andra

varje gång har jag lyckats
öppna den igen

vill att livets dörr
skall stå öppen
mot omvärlden

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2024-06-07 11:04



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Känner igen mig på att andra har stängt dörren..
2024-06-11

  BenGust VIP
Med en öppen attityd
är denna skriven.
2024-06-10

  Sparvögat VIP
Fina tankar ~ om livets sal…
2024-06-09

  Mats Edin VIP
Snyggt med upprepningen som grund å bas
2024-06-09

  Max Poisé VIP
En viktig dörr må jag säga.
2024-06-08

  Kungskobran VIP
På min dörr vill jag ha ett lås
men det får inte bli ett slutet bås
jag låser upp när jag vill
kryper ur min pupill
men bara när jag själv vill
2024-06-07

  Blomma-Stjärna VIP
en fin påminnelse om att vi har en livets dörr att öppna och stänga -
ibland behöver vi isolera oss
men vi lever bäst när vi låter oss finnas till i en gemenskap!
2024-06-07

  Eva Helene VIP
Livsbejakande fint!
2024-06-07

  Öknens Ros VIP
Att ha en dörr öppen mot omvärlden men bra kunna stänga densamma när så behövs.
2024-06-07

  Olof Lagerhorn VIP
En mycket bra bild om att ha
sitt eget rum, men öppen
mot omvärlden.
2024-06-07

  Maria Sundelin VIP
Bra inställning
Kramar
2024-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP