Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min största trygghet är och förblir DU


vår tystnad


så skön är tystnaden
inte den tigande men den valda i tvåsamhet

kravlös energi som flödar i själars utbyte

en blick
ett leende
obekymrade suckar i samförstånd

lutar oss tillbaka nära
sluter oss inte
men lämnar ute det som stör

vår tystnad




Fri vers av Rubia VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-06-08 23:46



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackert om den fina tystnaden
2024-06-18

  Ljusletaren VIP
Mitt i prick med orden och känslan/ kram
2024-06-18

  Alysse VIP
Precis så, balsam för själen
rofyllt tillsammans
2024-06-10

    Sefarge VIP
Klokskön skrivelse!Jaa vid
sam-förstånd behövs väl
ej brukas så många
ord i onödan?
;)
2024-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP