Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sann vänskap


en pålitlig vän
tar din hand och ler
i hennes ögon du sanning ser

en trofast vän
släpper inte din hand
när du står på avgrundens rand

en kärleksfull vän
delar glädje och sorg
hon öppnar ångestens borg

en sann vän
använder ej ord som sårar
hon torkar bort dina tårar

min älskade vän
du är så nära
av dig har jag mycket att lära




Bunden vers (Rim) av Rubia VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-29 15:47



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Fin beskrivning av hur en sann vän är.
2024-06-29

  Silvermoln VIP
Varmt.
2024-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP