Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helande symfoni


i sommarnattens symfoni
skiftar min klangfärg 
från moll till dur

så helande
skavsåren läker
jag ryms i dig
vilar min hjässa i dina varsamma händer

morgondagens rodnad 
talar om frid 
får mitt inre att le
det ljusnar 

utsikten är ej dolt av dimma
jag är inte längre höjdrädd
du har gett mig vingar

sommarnatten
en välkomponerad beröring




Fri vers av Rubia VIP
Läst 8 gånger
Publicerad 2024-06-30 12:33



Bookmark and Share


  Anonym__ VIP
Dina ord är så vackra och kraftfulla. De målar en bild av sommarnatten. :)
2024-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP