Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ta vara på varje kommen stund ... rätt som det är finns de inte


saknar det


som havet en sommarkväll
så vacker är du
som smekningen av en sommarvind
så skön är du

en frestande bild av oss två
skymmer det vi står inför
du drar händerna genom håret
och säger förlåt

jag vill så gärna backa tiden
gå där hand i hand
med mannen som älskade mig

men hans trygga hand 
har lämnat mig 
nu är det du som söker skydd hos mig




Fri vers av Rubia VIP
Läst 11 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-29 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP