Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte avundsjuk ... bara spyfärdig


gubbvälde


porträtt med guldförgyllda ramar
män i kostymer

missanpassade i en vanlig värld

i tron på en storhet och lapande efter beröm
söker dessa självbeundrare sällskap
i samfund för ömsesidig beundran

beklämmande illusion i en vanlig värld

anser som självklart
att leverera förringade blickar när som helst det passar 
storviltsjägare som de tror sig vara

löjeväckande pajaser
för oss i en vanlig värld

  




Fri vers av Rubia VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-28 16:42



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Romersk legionär var det.
https://sverigesradio.se/artikel/5283904
2024-06-28

  rostspik VIP
Det var nån skånsk politiker på högerkanten som lät sig porträtteras som gladiator. På skattebetalarnas bekostnad. Löjeväckande är ordet.
2024-06-28

    ej medlem längre
Om det är så himla bra med gubbvälde förstår jag inte riktigt varför de två clownerna här nere klagar på så mycket som de trots allt gör.
2024-06-28

  Koloristen
Det goda hatet har talat.
2024-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Fula, snaggade feminister som hatar män.
2024-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP