Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

räddare i nöden (en tanke)


jonglera aldrig med dina känslor
om du saknar bollsinne

men om du någon gång blir tvungen
se då till att ha någon nära
... som kan ta lyra




Övriga genrer av Rubia VIP
Läst 11 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-30 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP