Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland känns dagarna så meningslösa, måste öva mig på att tacksamt glädjas för det lilla ...


varför


dagar som skyndsamt avverkas
tillsynes utan mening
alla vackra stunder som lämnas bakom
dolda av förmågan att se ...
senare kommer ånger över förlorade chanser
... outnyttjade ögonblick
olustigt bevittnas svunnen tid

varför




Fri vers av Rubia VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-28 14:33



Bookmark and Share


  Hubert
Så känns det nog för många, och en del har väl kanske inte hittat meningen med livet. Fint förmedlat.
2024-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP