Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rätt så skön känsla när den infinner sig


ett slags frihet


förfarandet har gjort slut med tanken
agerar helt utan att reflektera
sörjer inte ambitionen att behaga
letar inte godkännande eller superlativ för väl överlagt handlande
... det bara bär sig åt




Fri vers av Rubia VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-09 12:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag behöver inte andras godkännande.
2024-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP