Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vaknade med sinnesro


önskedröm


när sömnen äntligen infann sig
log själen
hon drömde om en tryggare plats
där vackra sånger klingade i harmoni
barfotakänslans frihet
bar henne över gröna ängar klädda i pastell
hennes klänning var himmelsblå




Fri vers av Rubia VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-06-09 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP