Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var tuffa tider


frihetsberövad


fryser till is
när jag tänker på hur det var
att leva i fångenskap
då när jag inte vågade andas
av rädsla för att kvävas
av mina egna andetag
då när jag satt fast
i min kropp som stelnat
i ögonblick av sällsynt vila
rädd för att varje rörelse
skulle väcka det som fick mig att fly
ifrån det jag brukade älska mest av allt
att leva fri




Fri vers av Rubia VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-09 12:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Därför tänker jag aldrig hamna i det tillståndet.
2024-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP