Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskar när natten övergår till dag tillsammans med koltrastens sång, den bästa stunden


gryningstimme


ensam med tystnaden
väntar jag in natten
viskar ... kom då
gryningen kan inte komma utan dig
viskar ... kom då

en ängslan kommer över mig
tänk om natten har passerat
tänk om jag har missat gryningens underbara timme
den ärligaste stunden på dygnet
då man helt novis
vaggas in till en ny dag
då ännu ingenting har satt avtryck
i själen
man är helt naken

säg inte att jag har väntat förgäves
säg inte att jag har missat gryningens underbara timme




Fri vers av Rubia VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-06-09 13:50



Bookmark and Share


  Ljusletaren VIP
Men vad du skriver bra! Vet inte vad jag ska säga men nickar med i stort gillande/ kram
2024-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP