Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godhetsapostlarna

Vi är så goda och vet bäst
sitt ner och håll käft
för vi vet bäst




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Kungskobran VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2024-06-09 20:03



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
BRA skrivit dagens skratt tack birgitta
2024-06-16

  Rubia VIP
bära eller brista
... jag gissar på det sista
2024-06-14

  rostspik VIP
Man får skilja på genuin godhet och präktighet. Godhetsapostlarna är just präktiga.

Leker vänster men åtnjuter medelklassens alla privilegier.
Pratar inkludering och genus men hälsar inte på städerskan. Osv.
2024-06-13

    lydriket
Spot on, Kungskobran.

Kan man inte vara bäst så kan man ju alltid vara sämst.




Godhetsapostlarna gillar genomgående sina selektiva särboförhållanden till godheten.

Den kognitiva dissonansens Gift vid första ögonkastet.
2024-06-13

  Anya VIP
Du fångar självgodheten så mitt i prick. Finns det något värre???
2024-06-12

    Lena Staaf VIP
Hellre godhet än ondska. Men kombinerat med ödmjukhet
2024-06-10

  Marita Ohlquist VIP
Ser en pyramid där makten sitter överst och bärarna sviktar under tyngden, de borde tänka på att när bärarna inte orkar mer så rasar den.
2024-06-10

    Sefarge VIP
Bättre godhetsapostlar
UTAN kärn-kraft o vapen!
Än kärn o -vapen älsk
ande godhetsapostlar.
Bara för den mänskliga
Överlevnadens skull!
;)


2024-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP