Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Putinskräck

I mellanmjölkens förlovade land
tar vi vandra hand i hand
in i NATOS förband
i rädsla för Putins makt
väljer vi denna pakt

Nu är alla krig vår angelägenhet
det är vår belägenhet
nu kan vi inte fega ut
som vi gjort förut
Stackars fredsälskande folk
det blev i mellanmjölken smolk








Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 9 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-07-05 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP