Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nuets härlighet

 

i ett hörn av min trädgård
står två björkar som vinden varsamt smeker
min hängmatta är smultronröd

sommarens första linnevärme
har bjudit in till deckarläsning
men jag har svårt att fokusera
jag bara ligger där stilla och lyssnar ...

två tättingar leker tafatt i lövverket
och ifrån en av holkarna kan jag höra små dunbollar pocka på föda
jag är fångad i nuets härlighet ...

blå himmel
surrande bin
björkarnas susande
sol som värmer narig vinterkind

... längtan har varit stor




Fri vers av Rubia VIP
Läst 16 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-09 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP