Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det gör ont i hela mig


ensamhet i tvåsamhet


bläddrar i det röda albumet
rött för kärlek

minns det där leendet som tog min anda
det som slocknat
minns de klarblå ögonen jag drunknade i
de som grumlats
minns de varma händerna som fick min hud att knottras
de som famlar
du och jag under kastanjen på din gård
den enda som klarat stormen

stryker med fingertopparna över bilden
den dag det blev du och jag

snart minns du inte mitt namn




Fri vers av Rubia VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-11 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP