Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natthimmel


natthimmel så gränslös emot mig ler
varje stjärna på ditt valv jag ser
önskar finna ro och frid
önskar fred i vilsna själars strid
en kort sekund av många tusen
tänds mitt hopp av de klara ljusen
en evighet syns emot mig lysa
du stjärna, vill du mitt hjärta hysa
andas mina andetag och låt mig somna i din famn
tag mig med till vintergatans hamn




Bunden vers (Rim) av Rubia VIP
Läst 16 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-06-10 20:32



Bookmark and Share


  Ljusletaren VIP
Gillar
2024-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP