Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänta in mig


som när tusen stjärnor flimrar
som när tusen fjärilar fladdrar
så förnimmer jag din kärlek

men det är bara när stjärnorna har slocknat
och fjärilarna har slagit sig till ro i blomstren
som jag verkligen förmår att älska dig




Fri vers av Rubia VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-11 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP