Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är svårt, nästan läskigt ... men varför


våga flyga


rader av glömda texter 
ord som aldrig får rymma någon innebörd
bokstäver som väntar på att få ljuda i någons gom
en tanke
en föreställning
en fantasi som finns där
men aldrig kommer på pränt
en mening vars självljud inte ger eko
ett hjärtas röst
ett tillkännagivande som ingen hörsammar 

vilka gåvor
vilka mysterier
som ryms i oss alla
men som göms av hämningar




Fri vers av Rubia VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-11 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP