Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smak av lycka


de mörka tankarna börjar skingras 
som molnen ovanför
det känns genast lättare att andas

borta i horisonten ser jag livet komma åter
jag kan höra ljudet av måsarnas frihetsskri

jag vet inte om det är en tår av lättnad 
eller vågstänk som rullar över min kind 
... men det smakar lycka




Fri vers av Rubia VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-12 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP