Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fd mörkrädd, men jag måste medge att sommarnätterna är bäst


inte längre rädd


jag har lärt mig tycka om dig
du som skrämt mig så
när du kommer blir jag inte längre rädd
jag ber dig inte gå

nu kan jag längta efter att du ska komma
längta efter din mörka famn
att få sluta mina ögon
och fara in i drömmens hamn

jag har lärt mig att inte frukta natten
det värker inte längre i mitt bröst
du gör mig inte längre illa
istället du ger mig tröst

nu kan jag längta efter att du ska komma
längta efter din trygga famn
att få sluta mina ögon
och fara in i drömmens hamn




Bunden vers (Rim) av Rubia VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-06-12 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP