Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förtröstan


lövtunn är din fasad
lika skört som ett fruset blomblad
likväl spirar du

för kärleken till livet är starkare
än törnets vassa taggar

inom dig gror en övertygelse
om att ljuset återvänder
tinar frosten ... och helar det som vissnat




Fri vers av Rubia VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-14 08:48



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Blir berörd av innehållet i din text, läser och blir lite blank i ögonen.
2024-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP