Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med tryggare steg


beaktar dåtiden då jag vallades av
beskyddarens hand
grubblande snubblade jag fram på kalhygget
bränd och skövlad
så lätt det hade varit att låta sig utplånats
i detta främmande landskap

men jag släppte inte taget
när du lotsade mig genom outforskad terräng
ännu är vi inte framme

... men nu går jag med tryggare steg




Fri vers av Rubia VIP
Läst 12 gånger
Publicerad 2024-06-12 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP