Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bevarar våra minnen när verkligheten är på väg ...


än susar du


... som barken på en gammal ek

grov och skrovlig
men vacker på sitt vis

varje fåra har sin saga
så har även dina

övervunnit många stormar
och många kalla vintrar
samlat kraft för att spira igen varje vår 
du har också dina vårar

jag tycker om att höra hur den talar
om svunna tider som aldrig kommer åter
om den sista stormen
som så nära tog dess sista andetag

men än susar den
och så gör du
... än susar du




Fri vers av Rubia VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-06-12 10:59



Bookmark and Share


  Ljusletaren VIP
Rakt in i hjärtat ... tack /kram
2024-06-18

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, ömsint och kärleksfullt.
2024-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP