Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var mig nära

 

 

Var mig nära
håll mig tätt intill

värm mitt frusna hjärta
och vagga mig till ro

längtar lugna andetag
och värmen från din hud

var mig nära
håll mig tätt intill

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-06-12 09:36



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Mjuk och ömsint vädjan, så fint.
2024-06-14

  Sparvögat VIP
Kärlekens fråga ~ så fint tecknad…
2024-06-13

  Anya VIP
Kärlek till många olika....tänker jag.
2024-06-12

  Olof Lagerhorn VIP
Öppna och innerliga ord om
kärlek och närhet.
2024-06-12

  Öknens Ros VIP
Fint om närhet! :)

Kram

/Carina
2024-06-12

  Leif Daniel Isaksson VIP
god eftervärme av dikten
2024-06-12

  siv birgitta.a. VIP
ja tur jag har min hund när jag behöver nån nära mig birgitta
2024-06-12

  Rubia VIP
tycker om - längtar lugna andetag

trygghet
2024-06-12

  Maria Sundelin VIP
Mycket längtan i denna
Kramar
2024-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP