Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när tiden är inne

 

i dina dikter
läser jag om den himmelska härligheten
mellan raderna anar jag tvivel

min vän ...
döden skrämmer oss alla
men den går ej att hindra
jag ser på dig och tänker
att inte ens den troende släpps fri

i din morgondag ryms oro för nästa morgondag
och jag ser gråt i dina ögon
jag hör gråt i din röst

men jag lovar dig 
när det är dags för resan du så ofta talar om
tar jag din hand 
jag släpper den inte förrän du är framme ...

jag lovar dig




Fri vers av Rubia VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-13 21:40



Bookmark and Share


  Ljusletaren VIP
Ömsint och fint ordat!
2024-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP