Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skitnatt


sömnen som samlats i påsar under mina ögon
gnisslar tänder
allt för att hålla mig vaken
och under kudden ligger maran på lur
väntar på att få ta min anda
precis i insomningen får hon mig att chippa efter luft

när jag väl har kommit till ro
vandrar en hel armé av myror
fram och tillbaka i mina vader
och vägrar göra halt ... fast jag skriker STICK
villket misstag ...
fattades bara det
tusen nålar

SUCK!




Fri vers av Rubia VIP
Läst 12 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-13 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP