Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

håller hårt i min palett


ser på glädjen inuti mitt bröst
den skiftar i färg

den talar i purpur
och lyssnar i blått

om jag är riktigt stilla
kan jag höra den sjunga
sällan i moll 
men ibland en visa i mild sorgsenhet

då tåras mina ögon

mest för att visan är vacker 
men också för rädslan att färgerna ska blekna




Fri vers av Rubia VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-13 16:21



Bookmark and Share


  Ljusletaren VIP
Gillar!
/kram
2024-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP