Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill förmå


vill förmå att gå med öppna ögon genom livet
förstå det sköna som är mig givet

våga möta ögon som gråter
säga ja till någon som förlåter

våga lyssna till någons sorg
kunna riva ångestens borg

tänk att kunna se det stora i det lilla
att bara kunna vila stilla ... 

jag vill älska livet som är mitt 
... släppa taget och falla fritt

våra stigar är vackra på olika sätt
det gäller bara att hitta rätt ...





Bunden vers (Rim) av Rubia VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-13 19:38



Bookmark and Share


  Ljusletaren VIP
Instämmer med dina ord/ kram
2024-06-15

  Leif Daniel Isaksson VIP
Vilken bra dikt! Älskar "kunna riva ångestens borg"! Tack!
2024-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP