Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägval

 

 

 

När jag har svårt 

att bestämma mig

för vilken väg jag skall välja

 

vänder jag mig om

och ser fotspåren

på vägarna jag har gått

 

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2024-06-14 10:26



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Om man valt rätt vet man tyvärr först efteråt, men att stanna upp ibland är
nog ett måste.
2024-06-21

  siv birgitta.a. VIP
sa alltid din mina 6 stycken barn det . finns en väg att gå i livet den rätta.
har man så många barn orkar man inte tjata flera gånger men man lär sig av sina mistag om man gör fel som jag gjoort många gånger
2024-06-17

  Anya VIP
Så fin allegori att luta sig tillbaka på erfarenheten. Tycker mycket om.
2024-06-16

  Öknens Ros VIP
En tillbakablick är nödvändig ibland.
2024-06-15

  Eva Helene VIP
Eftertänksamt och klokt som alltid från din penna.
2024-06-14

  Olof Lagerhorn VIP
Originellt om att ta vara
på sina erfarenheter.
2024-06-14

  Kungskobran VIP
Don’t look back there is no future in it.
Am ordspråk
2024-06-14

  Glitträ VIP
Vid korsningen du vet!..
Höger vänster fram eller bakåt? Ja, men när väl står där, vibbar intuitionen.


2024-06-14

  Rubia VIP
erfarenheter, bra eller dåliga vägleder oss ...
tycker om!
2024-06-14

  Maria Sundelin VIP
klokt
Ibland kan man behöva se bakåt för att komma framåt
Kramar
2024-06-14

  Leif Daniel Isaksson VIP
bra med reflektioner vid vägkorsningen
2024-06-14

  Blomma-Stjärna VIP
vackert om erfarenhetens värde!
2024-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP