Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framtidstro


jag har mutat in en plats nära hjärtat
där vaskar jag guld i mina ådror
silar det varma blodet mellan mina fingrar
och häpnar över hur trögt det flyter

kupar mina händer och låter dem fyllas
mina andetag känns tunga
det flimrar för ögonen

jag får en vag känsla av att det är något som saknas

när jag ser livslinjen i min hand
inser jag att mitt blod är färglöst
tårar tränger fram ur mina ögon
rullar sakta över kinden

mitt livs förändras i det ögonblick
en tår faller ner i handen
och förvandlas till ett guldkorn

jag möter dina ögon och du nickar stilla
du ler och säger ...
där ser du
ditt liv är värt ... att levas




Fri vers av Rubia VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-14 17:40



Bookmark and Share


  florissants
Ja.
2024-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP