Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maskeraden är över


till slut vågade jag slänga skruden

nu står jag här framför dig
... avklädd och synlig

och även om jag känner mig naken
så fryser jag inte

för du har visat mig att jag duger
... utan kostym




Fri vers av Rubia VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-14 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP