Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var en gång .... och ja, jag fann ljuset


bakom fasaden


mitt inre skakas om av 
dunkla krafter
väggarna är sköra

ett konstlat leende döljer verkligheten

bakom fasaden 
ligger fokus på det skrämmande 
som stängt alla dörrar

jag vet att nycklarna ut finns där 
... mitt i allt kaos

behöver bara ett ljus för att finna dem
ett enda ljus ... 




Fri vers av Rubia VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-15 23:03



Bookmark and Share


  Ljusletaren VIP
Tur vi har ljuset när vi väl har hittat det. Bra ordat/ kram
2024-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP