Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du vill


melodin du nynnar på kämpar mot gråt 
... i dina ögon står tårar

vill du ... så kysser jag bort sältan som svider

vill du ... så kupar jag mina händer 
och formar ett leende av din gråt

sen om du vill ... älskar vi gråten som förenade oss




Fri vers av Rubia VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-06-15 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP