Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äntligen


hoppets stjärna lyste upp min väg i natt 
gav mig mod att blotta min kärlek
du tog emot mitt leende ... stillade min längtan. 
i mitt innersta rullade drömmar som på film
jag var länge statist i ditt liv 
men den natten skrevs ett nytt manus

... jag fick huvudrollen 




Fri vers av Rubia VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-16 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP