Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läckert (haiku)


en vacker skymning 

rosa vid horisonten 
smakar sockervadd 




Bunden vers (Haiku) av Rubia VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-16 22:09



Bookmark and Share


  Ljusletaren VIP
Underbar haiku /kram
2024-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP