Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ger mig (haiku)


likt en sommarvind 

kittlar du mina sinnen 
och får mig på rygg




Bunden vers (Haiku) av Rubia VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-06-18 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP