Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur min samling om Hon


dubbelt trassel (Hon)


med håret lika trassligt som livet
vaknade Hon till en ny dag
yrvaken ... som i en dimma
sökte Hon något att bena ut det med
Hon fann vad Hon sökte ... 
ett par sobril för själen ... och en kam till lockarna




Fri vers av Rubia VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-16 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP