Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur min samling om Hon


en stor stark (Hon)


Hon hade stått i baren flera timmar
och sneglat mot bartendern
han hade lett mot henne flera gånger

när han hade tilltalat henne
hade Hon inte hört vad han sagt. ...
Hon hade bara sett hans leende

han vände sig till nästa gäst … 
- vad önskas
- en stor stark 

jag vill också ha en stor stark hade Hon tänkt ... 
jag vill ha dig




Fri vers av Rubia VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-17 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP