Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

angenäm känsla


det är inte kylan i orden 
som sprider olust
det är mer blicken

så jag håller fast vid ett ögonkast
... skickar det tillbaka som ett eko 
fångar djupet i dina ögon
och släcker dina ord

att vända ett underläge
... till tystnad och triumf




Fri vers av Rubia VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-17 20:39



Bookmark and Share


  Ljusletaren VIP
Gillar
2024-06-18

  träsnidaren
fint författat
2024-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP