Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur min samling om Hon


varken rödvin ... eller katt (Hon)


Hon frös ... så tänderna skallrade

hade Hon haft en kamin skulle Hon suttit framför den
inlindad i en filt ... med fötterna på en fotpall
katten i knät ... och ett glas rött                               

nu hade Hon ju varken kamin
fotpall eller rödvin
Hon fick nöja sig med filten
... och katten

kiss kiss kiss ...                                       

ingen katt heller verkar det som ...




Fri vers av Rubia VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-06-24 21:05



Bookmark and Share


  Hubert
Kanske har lite kattmat…
2024-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP