Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en lite bön när det mörknar


tala till mig


håll min hand när det mörknar
andas mina andetag när allt blir svart
se åt mig då jag irrar
och om jag gråter låt dina ögon le
tag min rädsla i dina trygga händer 
och tala till mig ... om änglar




Fri vers av Rubia VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-19 23:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker text. Intim och fin.
2024-06-23

  SvartPortal VIP
En viss trygghet och lösa denna, lugnande
2024-06-20

  Ljusletaren VIP
Otroligt fint och känslosamt vackert!
/kram
2024-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP