Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
precis som livet, det stormar ibland ... och med allt för tunga bördor


längtar stiltje


lotsen ropar ... kasta loss
ett helande hav för skeppet ut till havs
... men relingen ligger lågt
och det blåser upp
seglen revas

lotsen pekar
se upp... vassa klippor
lasten kastas överbord 

matrosen kämpar med tunga bördor ... 

så småningom stiger barometern ... stormen mojnar
matrosen hissar segel igen
seglar med vänlig vind 

ett helande hav ... 

äntligen land i sikte




Fri vers av Rubia VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-19 09:56



Bookmark and Share


  Ljusletaren VIP
Underbar text om hur livet bara är.
Gillar /kram
2024-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP