Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en vacker överenskommelse


horisontens kärlekshistoria är evig
himmel och jord kan aldrig skiljas ... 

de har kämpat många strider tillsammans
men enas alltid i en vacker överenskommelse
ingen av oss kommer någonsin nå in i deras värld
den är och kommer att förbli oåtkomlig

många sagor har skrivits
många bilder har målats
om skatten som de bevarar på hemlig plats

det sägs att när regn möter sol kan vi nå dit ... 

men jag tycker vi låter den vara
vi låter den förbli i vår fantasi
för vem vet vad som kommer att ske 
när deras skattkista öppnas ... 

tänk om det är då ... de skiljs åt 




Fri vers av Rubia VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-18 17:53



Bookmark and Share


  Ljusletaren VIP
Tänkvärt fint ordat!
Gillar/ kram
2024-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP